SOK:n Palvelukeskus

Renforsin Ranta tarjoaa kasvuvaraa

Renforsin Rannasta löytyy tiloja myös toimistotyöhön. S-ryhmän talous- ja palkkahallintopalveluita valtakunnallisesti tarjoavalla SOK:n palvelukeskuksella on alueella 2000 m² toimistotilaa.

– Palvelukeskus muutti Espoosta Kajaaniin ja Renforsin Rantaan vuonna 2009. Siirron taustalla oli kustannussäästöjen hakeminen sekä osaavan ja sitoutuvan työvoiman saaminen. Valintakriteerinä oli lisäksi muuntautumiskykyiset tilat, jotka mahdollistaisivat jatkossa myös kasvunäkymien mukaisen laajenemisen, kertoo SOK:n palvelukeskuksen yksikönvetäjä Ritva Heikura.

Silloiset kasvunäkymät pitivät paikkansa, sillä palvelukeskuksen henkilömäärä on kasvanut muutamassa vuodessa 20 työntekijästä 120 työntekijään.

– Muutimme vuonna 2013 Renforsin Rannan sisällä uusiin tiloihin. Toimistomme oli aiemmin useammassa kerroksessa, joten nykyinen yhdessä kerroksessa oleva avokonttorimalli on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi prosessimuotoista työskentelyä ajatellen. Neuvotteluhuoneet on sijoitettu avokonttorin keskelle, joten ne jakavat tilat sopivasti pienempiin osiin. Tiloihin kuuluu myös työntekijöiden virkistystilat, jotka ovat erinomaiset, Heikura esittelee.

SOK:n palvelukeskus sijaitsee entisessä UPM:n tehtaan pakkaamohallissa, joka on saanut remontin myötä uuden ilmeen.

– Meillä on käytössä modernit ja nykyaikaiset toimistotilat, jotka on remontoitu viihtyisäksi vanhaa kunnioittaen, sanoo Heikura.

Renforsin Ranta on tarjonnut SOK:n palvelukeskukselle heidän toivomansa tilat myös palvelun suhteen.

– Yhteistyö Renforsin Rannan kanssa on ollut toimivaa ja sujuvaa. Esimerkiksi muutostarpeisiin on reagoitu nopeasti ja palvelu on ollut muutenkin erinomaista, Heikura kertoo tyytyväisenä.


Company info

Yhteystiedot

Postiosoite:
SOK Palveluässä Kajaani, PL20, 87788 S-RYHMÄ

Käyntiosoite:
SOK Palveluässä, Kone 2A9.3, 87100 Kajaani